Loading Events

« All Events

Nederlands kampioenschap goochelen

October 1

105€

NED. KAMPIOENSCHAP GOOCHELEN

Zondag 1 oktober is het weer zover: het Nederlands Kampioenschap goochelen in het mooie Figi theater in Zeist.

Goochelaars (Junioren en Senioren) gaan strijden om de prijzen in de categorie Stage (manipulatie, illusie, mentalisme, algemeen goochelen) en Close- up (carto, parlour). Goochelaars die willen uitkomen in de G- klasse kunnen zich, net als vorig jaar, ook weer inschrijven voor een categorie.

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Overdag zijn de wedstrijden, maar ook lezingen van wereldkampioenen uit Denemarken en Spanje. Tussendoor kun je shoppen bij een aantal goochelwinkels die ook demonstraties geven. We rekenen op ca. 275 goochelaars dus ook leuk om andere goochelaars te ontmoeten met dezelfde passie. In de avondshow treden bekende artiesten op uit binnen- en buitenland. Voor deze show zijn apart kaarten te koop. Kortom: een magische dag waar jij bij kunt zijn!

WELKE INTERNATIONALE TOPPERS KOMEN NAAR FIGI IN ZEIST?

Dat zijn er heel wat en.. de lijst is nog niet compleet. Mortenn Christiansen (Zeden), huidig wereldkampioen Comedy Magic. Luis Olmedo (Spanje), huidig wereldkampioen Micro Magic. Magic Maxl (Duitsland), Adrien Quillien (Frankrijk), Rafael (België), Francesco della Bona (Italië) en Guinelli (België).

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

EXTRA VOORDEEL VOOR VROEGE BESLISSERS

Koop nu je kaart en maak kans op een brick Bicycle kaarten/12 pack t.w.v. € 42,50 (met dank aan Cartamundi).
Aan het einde van iedere maand verloten we een brick onder iedereen die een kaart heeft gekocht voor het dag- én avondprogramma. Heb je twee of meer kaarten gekocht dan is de kans dus nog groter dat je wint. Nu je kaart kopen is iedere maand meedoen aan de verloting, meer kans dus!

Details

Date:
October 1
Cost:
105€
Event Category:

Organizer

MNU

Venue

Seist
Figi theater Seist
Seist, Netherlands
+ Google Map