SILLY BILLY (USA)

David Kaye heeft meer dan vijfentwintig jaar magie en komedie voor kinderen uitgevoerd. Bekend bij het publiek als Silly Billy, werd David vereerd om de prestigieuze Performing Fellowship Award te ontvangen van de Academie voor Magische Kunsten (The Magic Castle). David is de enige kindertovenaar in de geschiedenis die deze eer ontvangt. Hij werd ook uitgeroepen tot New York Magician of the Year 2019. David is ook een van de weinige magiërs die zijn verschenen op de covers van zeven internationale magische tijdschriften. Acht jaar lang schreef hij een maandelijkse column in MAGIC magazine en is hij in zijn zesde jaar als columnist voor Genii. Hij is misschien het best bekend om zijn baanbrekende boek, Seriously Silly – How to Perform Magic and Comedy for Children, door velen beschouwd als de bijbel voor kindermagie. Hij heeft zojuist zijn tweede boek uitgebracht, Super Sized Silly.
Mis deze speciale en coole lezing van deze topper niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dave Loosley (UK)

In deze lezing neemt Dave Loosley je mee langs de beproefde routines die honderden keren in de echte wereld worden gebruikt. Dave’s magie is gemakkelijk uit te voeren, zeer visueel om te zien en altijd creatief. Je gaat ongelooflijke magie leren met snoep, kaarten, servetten en elastiekjes. Deze lezing zit boordevol geweldige informatie, waaronder het creatieve proces dat Dave doorloopt bij het uitvinden van zijn unieke stijl van magie en veel plezier en gelach onderweg.
Wie is hij?
Dave Loosley is een multi-award winnende goochelaar uit het Verenigd Koninkrijk. Hij voert al 16 jaar magie uit en is geassocieerd lid van de Inner Magic Circle met Silver Star. Dave staat bekend om zijn unieke creaties en presentatiestijl. Zijn eerste magische product, Squash, was een hit onder de werkende magiërs. Sindsdien is hij praktische, keiharde magie blijven uitbrengen, waaronder zijn ongelooflijke Color Changing Deck Routine “Mystique”. En, meer recent, zijn uitverkocht effect op de magische conventie van Blackpool, “The Ultimate No Palm Cards Across”.
Dave’s unieke stijl en innemende persoonlijkheid heeft hem in staat gesteld zich in de Britse magie te hebben gevestigd, en nu is het tijd voor hem om naar ons te komen. Mis deze lezing niet!

Vincent Hedan (FR)

Vincent Hedan werd in 1983 in Frankrijk geboren.
Hij begon op 7-jarige leeftijd met magie en is nooit gestopt met het bestuderen van deze uitvoerende kunst, het ontwikkelen van zijn eigen stijl en het optreden over de hele wereld sinds 2000 met zijn eigen shows en lezingen.
In 2008 won hij de 1e Mentalism Prize op het French Magic Championship.
In 2012 ontving hij de Award of Merit op het Canadian Magic Championship.
Vincent Hedan is de auteur van bestsellers over mentalisme en is het onderwerp geweest van talloze publicaties in de internationale magische pers.
Hij is de Franse vertaler van meer dan twintig boeken van auteurs zoals Max Maven en Roberto Giobbi.
Zijn originele creaties worden gebruikt door professionals in tientallen landen.
Een lezing die u zeker niet mag missen!


MARK MASON (USA)

Mark is al meer dan 25 jaar een professionele goochelaar. Zijn benadering van magie is eenvoudig, grappig en direct – maar hij zal je nog steeds verbluffend materiaal leveren, dat gegarandeerd 100% impact heeft op elk publiek. Mark heeft veel routines gemaakt die wereldwijd door veel toppers worden gebruikt.

Al meer dan 20 jaar reist Mark de wereld rond om zijn ideeën door te geven aan goochelaars. Mark’s lezing omvat kaartmagie, muntmagie, mentalisme, stand-up en salonmagie, timing, richting, psychologie en routining.

Met 20 jaar ervaring op het gebied van magie, en acteren, heeft Mark echt alle referenties die nodig zijn om op de Belgische conventie een STANDOUT-lezing te geven. Niet te missen.