Dave Loosley – Masterclass 90 min. 

Dave Loosley is een professionele goochelaar, uitvinder en entertainer gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Dave’s unieke goochelkunst liet hem overal ter wereld optreden en lezingen houden.
Hij gaf eerder lezingen voor de Live Lecture-series van Penguin Magic, Murphy’s “At the Table Lectures” en op de meest recente, werelds grootste magische conventie, in Blackpool.
De lezingen van Dave zijn altijd leuk, boeiend en uniek en worden ongelooflijk gewaardeerd. Achter de schermen werkt Dave altijd aan nieuw en origineel materiaal.
In deze Masterclass gaat Dave dieper in op zijn creatieve manier van werken en laat je stap voor stap zien hoe hij zijn ideeën creëert en hoe je deze zelf kunt aanpassen aan je eigen manier van denken. Dit terwijl je ongelooflijke trucs leert met kaarten, munten en alledaagse voorwerpen, die allemaal gemakkelijk te leren en uit te voeren zijn.
In deze Masterclass legt hij ook uit hoe je je eigen routines kunt structureren, hoe je meerdere gimmicks (gadgets) gemakkelijk in en uit het spel kunt brengen, en krijg je uitleg over een heleboel niet-gepubliceerd materiaal, exclusief voor deze Masterclass.
Dave geeft slechts een of twee keer per jaar een masterclass en bied je een zeldzame kans om dit niet-vrijgegeven materiaal aan te leren. Zowel de theorie als de effecten die hier worden geleerd, zijn goud waard en bieden u bovendien een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen en intieme omgeving aan Dave rechtstreeks vragen te stellen.