Bernard Bilis

Hij is een Franse goochelaar, geboren op 29 januari 1955, en is gespecialiseerd in kaartmagie en close-up. In de afgelopen jaren is hij als beroemde goochelaar steeds bezig de mensen te vermaken met zijn ongelooflijke, grappige en verbluffende kaart en close-up magie. BERNARD BILLIS wordt terecht beschouwd als een van de beste in Europa. Door zijn techniek en behendigheid is hij in staat om alle toeschouwers te verbazen. Zijn “Bilis Switch” is misschien wel één van de meest misleidende kaartmanipulaties en eentje die zoveel gebruiksmogelijkheden heeft. Sinds 2001 is Bernard Bilis één van de terugkerende artiesten van de show “Le Plus Grand Cabaret du Monde”. Hier is de kans om van Bernard Bilis zijn magie te genieten en zijn trucs aan te leren. Mis deze unieke lezing van Bernard Bilis zeker niet!

 

Luke Jermay

Luke Jermay is de meest ongelooflijke man waar je waarschijnlijk al hebt van gehoord. Zijn ontzagwekkende intuïtieve vaardigheden hebben hem grote fans opgeleverd, zoals David Blaine, Derren Brown, Dynamo en Uri Geller die het er allemaal over eens zijn dat Jermay verbazingwekkend is. Jermay heeft lovende kritieken gekregen met vijfsterrenrecensies uit Edinburgh naar het Londense West End met zijn theatershow ‘Sixth Sense’, die nationaal toerde en in 7 verschillende landen verscheen. Naast zijn eigen unieke uitvoeringen is Jermay gewild bij beroemde goochelaars, mentalisten en entertainers over de hele wereld om samen te werken en materiaal te maken voor hun gebruik op televisie en in het theater.  Jermay is auteur van meer dan 30 boeken over onderwerpen als intuïtie, theatrale magie, mentalisme en hypnose. Zijn originele concepten, technieken en benaderingen om het onmogelijke te bereiken zijn overgenomen door goochelaars, hypnotiseurs en entertainers over de hele wereld. Een lezing om ook niet te missen

Paul Richards

In deze leuke en verrassende lezing, legt Paul een aantal van zijn geheimen volledig uit, waaronder zijn munt in een ballon, een geïmproviseerde kaartenstijger die zelfs voor een groot publiek kan worden gebracht, een leuke transpositie met behulp van speelgoed, een progressief onmogelijke voorspelling, een goede kaartmove met enorme mogelijkheden, en nog veel meer! Paul hoopt dat je bij zijn lezing aanwezig zult zijn want het zal er eentje zijn die je je lang zult herinneren, en dat belooft hij.
Paul Richards is een buitengewoon slimme goochelaar. Hij creëert praktische, bruikbare en verbazingwekkende magie. Mis niet de kans om zijn uitstekende lezing te zien, simpelweg door zijn verfrissende benadering van de magie. Paul’s combinatie van een toffe presentatie en vloeiende trucs is een traktatie om te zien.

Jon Allen

 

Jon Allen raakte voor het eerst geïnteresseerd in de magie op negenjarige leeftijd. Een hobby veranderde in een baan toen hij begon te werken voor Marvin’s Magic in Harrods en Hamleys in het Londense West End.
Jon heeft lezingen gegeven in The Magic Circle in Londen, The Magic Castle in Hollywood en voor vele andere magische verenigingen en conventies over de hele wereld.
Jon’s lezing is voornamelijk close-up georiënteerd, zonder al te veel technische grepen en bevat een multi-fase routine met behulp van een pen en een munt… met een verrassing finale;
Een eenvoudige en sluwe Peek;
Een fantastische finale van een ondertekende kaart routine, met behulp van een ballon en een beweging nooit echt gebruikt in close-up;
De grootste geïmproviseerde routine ooit dat een kind verandert in een Mega-ster goochelaar;
Waarom u over dingen zou moeten leren waarvoor u geen huidige interesse hebt;
Waarom u dingen zou moeten breken;
Waarom Jon denkt dat één van de ‘ klassiekers ‘ van de magie een vreselijke truc is.
Niet te missen lezing!