Inner Magic Circle Kortrijk verdwijnt.

Na 32 jaar kiest de goochelclub “Inner Magic Circle Kortrijk” ervoor om zichzelf te laten verdwijnen.

De effenaf schitterende viering van het 30-jarig bestaan van IMC Kortrijk zindert nog steeds na, en toch kiest onze club ervoor om kort nadien een punt te zetten achter een rijkelijk gevuld en zeer geanimeerd bestaan van 32 jaar.
“Corona” heeft er niets mee te maken, maar na 32 jaar en met heel wat “anciënniteit” op de tellers van de 5 bestuursleden, is dit een zeer wel overwogen en vooral collectief genomen verantwoord besluit.
De laatste jaren kende de wereld van de magie een ware revival, en wij zijn dan ook overtuigd dat dit “het” ideale moment is om in Kortrijk een “nieuw wit blad” te creëren om zodoende een optimale kans te bieden aan één of ander groepje, jonge magische talenten, om een nieuwe goochelclub op te starten.
Met enige anciënniteit, maar nog steeds vitaal, wensen wij hier alvast onze steun en ervaring aan te bieden aan nieuwe initiatieven.
Organisaties, besturen, andere clubs, privépersonen of wie of wat dan ook vermelden om hen te bedanken, heeft enkel als uitslag dat er “altijd” iemand vergeten kan worden.
Wij kijken met “fierheid” terug op onze werking, onze organisaties en vertoningen. Voor dit alles zeggen wij heel oprecht “DANK JE WEL” aan “IEDEREEN” waarop wij ooit op de één of andere wijze mochten rekenen.
O ja, wees gerust, na onze verdwijning op 31 december 2020, toveren wij onszelf nog wel terug. Met dank voor begrip zeggen wij hierbij dan ook ……

tot ziens.

Jean-Paul Mertens, Monique Demeulemeester, Boudewijn Mahieu, Stefaan Duccateeuw en Patrick Oosterlinck.